Saturday, February 20, 2010

Clarburgh Art





Sam- Clarburgh Art har somnat in i en ålder av 15 .

Han står bakom de allra flesta av de toppvinnande springers som syns på de engelska (och även svenska)fieldtrials .

Han är även den hanne som dominerar i de stamtavlor som finns hos oss på Cape Cailies. Han dyker upp i Mossa´s ( Simonside Snipe) linjer och dominerar i Breeze ( Buccleuch Liberty).

Sedan vår Andy ( Nithvalley Vodoo Ray) som har Clarburgh Art och Championshipvinnande mamma Clover Athmetyst som mamma.

Art , i en ålder av 15, genomförde ett naturligt "tetate" med Cloe och producerade fem valpar i maj 2009. En av dem flyttade till världsmetropolen Ystad och de andra finns hos Ian & Wendy, Simon Dixon samt Andy Platt.

Här kommer lite historik om Art skrivet av Kennel Lowflyers och Jacob Frank från Danmark. ,som har två fina Rosebay-avkommor i sin kennel efter Art.



FTCH Clarburgh Art ( Sam ) er gået til de evige jagtmarker

Wendy og Ian Openshaw oplyser at Clarburgh Art er sovet ind i kennelen i sidste måned.

Clarburgh Art har uden sammenligning været ” top Sire ” i UK de sidste 4-5 år, og har uden sidestykke domineret avlen, og er den hanhund der har avlet flest champions i historien. Art har været “Top Sire” ved de sidste 4 mesterskaber, hvilket betyder at han er den hanhund der er far til flest deltagere ved championships. Art er avlet af Jim Clarke som tidligere har dømt i Danmark på mesterskabet ( vist i 2008 sammen med Ray Cassey ) Art er efter Championvinderen fra 1994 / 95 FTCH Sunnybrae Siskin og FTCH Kennie Robb of Rytex.

Kennie Robb var iøvrigt Top Sire i en årrække før Clarburgh Art..

Han er far til sidste års vinder ( Rosebay Bella )og Runner Up ( Rosebay Blossom ). Den er Far til Buccleuch Breze, vinder af mesterskabet i 2005 og 2007, samt viinder af det irske mesterskab i 2007 og Runner up ( 2 ) i 2004.

Art er ligeledes fader til FTCH Steadroc Sker, som også avlet mange Champions og champion Ship deltagere. Den kendste er nok Aniekview Anna ( Davis Lisset ), som har følgende rekordliste:

3.vinder i 2003 og 2004 på det Irske mesterskab, 1. vinder i 2005 og 2. vinder i 2007 på det Irske mesterskab. 1. vinder på det engelske mesterskab i 2004.


Bild på gång..